Terugbelafspraak maken en bellen

Een terugbelafspraak maken doen je vanuit het afboek scherm door een terugbel code aan te klikken. Zodra je dit doet verschijnt er een kalender.

In de kalender staat bovenaan een selectievakje 'Terugbelafspraak voor mijn account'. Dit betekent dat de terugbelafspraak op jouw naam staat en niet in de groep komt (zolang je de terugbelafspraak op tijd belt). Kies een datum en tijd en maak eventueel een notitie, hiervan krijg je dan volgende keer een popup zodra de afspraak gebeld moet worden.

Zodra het moment van de terugbelafspraak is aangebroken gaat het 'Terugbelafspraken' knopje knipperen. Je dient met pauze te staan om de terugbelafspraak te bellen, gebruik dus de optie om met pauze te gaan in het afboekscherm zodra je ziet dat er een terugbelafapraak gebeld moet worden.

Let op: de campagne waarop je bent ingelogd kan ook zo ingesteld zijn dat je automatisch met pauze gezet wordt en naar het scherm van de terugbelafspraak gaat. Jouw leidinggevende weet wel hoe dit is ingesteld. Bij een preview campagne kan dit ook zo ingesteld worden.

Klik op 'Nu bellen' om te bellen en dan nogmaals.

Het knopje 'Nummer Opties wordt nu rood, klik er op en klik op 'Bel deze' om 'Telefoon1' te bellen of 'Telefoon2' voor het andere nummer (als die er is).